11ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο & 8ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός: Νέα ημερομηνία, παράταση υποβολής έργων μαθητών/τριών

11ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο & 8ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός: Νέα ημερομηνία, παράταση υποβολής έργων μαθητών/τριών

Λόγω των συνθηκών αναφορικά με τη νόσο COVID-19, το 11ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο “Παιδεία για Έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, υβριδικά εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν ή μόνο διαδικτυακά.

Ως εκ τούτου αναβάλλεται για την ίδια ημερομηνία και ο 8ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για την πρόληψη του καπνίσματος Η Νέα Γενιά Έρχεται το Κάπνισμα Φεύγει” (ο οποίος πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Συνεδρίου) με τελική ημερομηνία υποβολής έργων των μαθητών/τριών την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές/τριες που έχουν ήδη στείλει τα όμορφα και πρωτότυπα έργα τους στον Διαγωνισμό κάνοντας τη δουλειά της επιτροπής αρκετά δύσκολη. Περιμένουμε με πολύ χαρά νέες συμμετοχές.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την αναβολή του 11ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου με τίτλο “Παιδεία για Έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα”.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο και τον Διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.