7ος Κύκλος Διαλέξεων με Θέματα Δημόσιας Υγείας – Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

7ος Κύκλος Διαλέξεων με Θέματα Δημόσιας Υγείας – Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη του Ζ’ Κύκλου Διαλέξεων, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά διαδικτυακά!

Οι Κύκλοι Διαλέξεων του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ACG αναδεικνύουν χρόνια και αναδυόμενα θέματα δημόσιας υγείας, απευθυνόμενοι στο ευρύ κοινό που δεν έχει πάντα πρόσβαση στην έγκυρη και λεπτομερή ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας, αλλά και σε επαγγελματίες υγείας που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους.

Βρείτε το πλήρες πρόγραμμα του 7ου Κύκλου Διαλέξεων του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ACG εδώ.

Η διάρκειά τους είναι σύντομη έτσι ώστε να παρουσιάζονται με εύκολο και κατανοητό τρόπο τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε θέματος από εξειδικευμένους επιστήμονες με πολυετή εμπειρία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείτε να αποστέλνετε τα ερωτήματα σας (είτε με email στο [email protected] είτε στα σχόλια του Facebook live), τα οποία θα απαντηθούν από τον/ τους εισηγητή/ τες μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασής τους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτείται προκράτηση θέσης.

Εσάς, πόσο σας αφορούν τα Θέματα Δημόσιας Υγείας?

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις, χωρίς κόστος συμμετοχής, σε ζωντανή μετάδοση μέσω της σελίδας του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ACG στο Facebook ή μέσω του Youtube καναλιού Institute of Public Health – ACG. Στις ίδιες σελίδες, τα video των διαλέξεων θα παραμείνουν αναρτημένα και μετά την μετάδοσή τους, όπου μπορείτε και να τα αναζητήσετε.

Για τους ιατρούς που παρακολουθούν τις διαλέξεις, χορηγούνται μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, μόνο για τους εγγεγραμμένους στον Σύλλογο, ενώ για τους νοσηλευτές χορηγούνται Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος-ΕΝΕ, μόνο για τους εγγεγραμμένους στην Ένωση.

Οι γιατροί και νοσηλευτές που επιθυμούν να λάβουν τα αντίστοιχα μόρια, καλούνται να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικά αναρτημένο ερωτηματολόγιο (βρείτε το ), μετά την ολοκλήρωση της εκάστοτε εκδήλωσης και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. H βεβαίωση παρακολούθησης στην οποία θα αναγράφονται και τα αναλογούντα CME μόρια, θα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το συντομότερο δυνατό.

Για απλές βεβαιώσεις παρακολούθησης, παρακαλούμε όπως αποστείλετε, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, το αίτημα με το ονοματεπώνυμό σας και τον τίτλο της διάλεξης που παρακολουθήσατε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], εντός 2 ημερών από την ημέρα της διάλεξης.

Αν  επιθυμείτε να εγγραφείτε στη λίστα επαφών μας ώστε να λαμβάνετε προσκλήσεις και ενημερώσεις για τις δράσεις μας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τη συναίνεση και τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο-Ιδιότητα/ Φορέας-Τηλέφωνο [προαιρετικό]) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την κάθε διάλεξη:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις του Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Κύκλου, καθώς και άλλες εκδηλώσεις μας και video για θέματα Δημόσιας Υγείας, στο κανάλι του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας, ACG στο YouTube.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.