Συμμετοχή του Ερευνητικού Εργαστηρίου George D. Behrakis στην εκδήλωση του ACG “Mind, Body, Spirit Fest 2017”

Συμμετοχή του Ερευνητικού Εργαστηρίου George D. Behrakis στην εκδήλωση του ACG “Mind, Body, Spirit Fest 2017”

Η ομάδα του Ερευνητικού Εργαστηρίου George D. Behrakis της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017, συμμετείχε στην τετραήμερη εκδήλωση “Mind, Body, Spirit Fest 2017” του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, προσφέροντας δωρεάν σπιρομετρήσεις στο προσωπικό και τους σπουδαστές.
Η εκδήλωση είχε σαν στόχο να ευαισθητοποιήσει προσωπικό και σπουδαστές σε θέματα υγείας και ευεξίας με διάφορες δραστηριότητες εστιασμένες σε υγεία, άσκηση και διατροφή. Οι μηχανικοί του Εργαστηρίου, Γιώργος Ματιάμπα και Μάκης Μπακέλας, με την επίβλεψη της κας Άννας Τζώρτζη, Πνευμονολόγου, Επιστημονικής Υπευθύνου του Εργαστηρίου και Αναπληρώτριας Διευθύντριας του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, πραγματοποίησαν δωρεάν σπιρομετρήσεις σε μέλη του προσωπικού και σπουδαστές που ακολούθησαν την παρότρυνση των διοργανωτών να ενδιαφερθούν για το σώμα τους και να εξετάσουν την σωστή λειτουργία των πνευμόνων τους και οι οποίοι προσήλθαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Σε όσες περιπτώσεις διαπιστώθηκαν ευρήματα, οι εξεταζόμενοι παραπέμφθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ερευνητικού Εργαστηρίου George D.Behrakis, για πλήρη λειτουργικό έλεγχο της αναπνοής. Η κα Τζώρτζη, εκτός από την γνωμάτευση των αποτελεσμάτων κάθε σπιρομέτρησης, είχε την ευκαιρία να δεχτεί τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς των καπνιστών και να συζητήσει εκτενώς μαζί τους πάνω σε θέματα διακοπής του καπνίσματος.

Την εκδήλωση Mind, Body, Spirit Fest 2017 διοργάνωσε το ACG Health & Wellness Center στις 10-14 Οκτωβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Deree, Γραβιάς 6 Αγ.Παρασκευή.
Για περισσότερες πλήροφορίες σχετικά με το George D. Behrakis Research Lab και τις δράσεις του, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.researchlab.gr

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.