Υβριδική Διημερίδα “Ο Αθλητισμός στην Πρόληψη και τη Διακοπή του Καπνίσματος στους Νέους”

Υβριδική Διημερίδα “Ο Αθλητισμός στην Πρόληψη και τη Διακοπή του Καπνίσματος στους Νέους”

Η πρωτοβουλία Smoke Free Greece της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και το European Network for Smoking and Tobacco Prevention (ENSP) σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την διημερίδα με θέμα «Ο Αθλητισμός στην Πρόληψη και τη Διακοπή του Καπνίσματος στους Νέους», η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με ambassador τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι Αττικής).

Η παρακολούθηση της διημερίδας είναι ελεύθερη είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά. Οι εγγραφές για τη δια ζώσης παρακολούθηση, μέγιστος αριθμός θέσεων 120, μπορεί να πραγματοποιηθούν εδώ:

Διευκρινίζεται ότι πιστοποιητικό παρακολούθησης θα δύνανται να λάβουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι και θα παρακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα της διημερίδας.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην εναρκτήρια τελετή της διημερίδας θα βραβευθούν οι νικητές των δύο διαγωνισμών, δημιουργίας αφίσας και πρωτότυπης ιδέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στους οποίους δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε άτομο άνω των 18 ετών. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στις προκηρύξεις που επισυνάπτονται.

Στο παρόν επισυνάπτονται η επίσημη πρόσκληση με τον σύνδεσμο της εγγραφής και της διαδικτυακής παρακολούθησης, το πρόγραμμα, καθώς και οι πληροφορίες για τυχόν συμμετοχή σας στο διαγωνισμό αφίσας και ηλεκτρονικής πλατφόρμας με θέμα την πρόληψη και τη διακοπή του καπνίσματος μέσω του αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

Πρόσκληση

Πρόγραμμα Διημερίδας

Διαγωνισμός Αφίσας

Διαγωνισμός Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας

 

 

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.