Εκδήλωση του προγράμματος HEART II προς τιμήν του χορηγού, κ. Γεώργιου Μπεχράκη

Εκδήλωση του προγράμματος HEART II προς τιμήν του χορηγού, κ. Γεώργιου Μπεχράκη

Στο πλαίσιο του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου για τον Έλεγχο του Καπνίσματος «Μαθαίνω να Μην Καπνίζω» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν του χορηγού του προγράμματος HEART II, Γεώργιου Μπεχράκη, στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα «Αττική Παράδοση» στη Πλάκα. Στη δεξίωση παρευρέθησαν ο κ. Γρηγόριος Σκαλκέας, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, ο κ. David Horner, Πρόεδρος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, ο κ. Νικόλαος Κουλούρης, Καθηγητής Πνευμονολογίας και ο κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος HEART II, κ. Παναγιώτης Μπεχράκης παρουσίασε το χορηγό και κύριο ομιλητή, Γεώργιο Μπεχράκη, λέγοντας ότι ο όρος HEART δε σημαίνει μόνο Hellenic Action for Research against Tobacco, αλλά υπογραμμίζει τη μεγάλη καρδιά του χορηγού, η οποία χτυπά για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών της.

Οι ομιλητές, επίσης, ανέφεραν ότι η  παιδεία είναι το σημαντικότερο όπλο της καταπολέμησης του καπνίσματος και στόχος του προγράμματος HEART II είναι να ενημερώσει και να αποτρέψει τα παιδιά από το τσιγάρο.

Η εκδήλωση καλύφθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δείτε παρακάτω τα τηλεοπτικά αποσπάσματα και φωτογραφικό υλικό.

https://www.youtube.com/watch?v=Zzt7BXjab3w

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377#toppage

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.