Υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, η αγγλική έκδοση του μαθητικού τετραδίου “Μαθαίνω να μην Καπνίζω”

Υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, η αγγλική έκδοση του μαθητικού τετραδίου “Μαθαίνω να μην Καπνίζω”

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κυρίου Drake Behrakis, Προέδρου της Marwick Associates και του National Hellenic Society των Η.Π.Α., στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, υποδέχτηκε τον ίδιο και τον επικεφαλής των δράσεων SmokefreeGreece, κύριο Παναγιώτη Μπεχράκη, προκειμένου να συζητήσουν για τις τρέχουσες δράσεις αλλά και τα μελλοντικά σχέδια που αφορούν τις προληπτικές εκπαιδευτικές παρεμβάσεις για τον έλεγχο του καπνίσματος στους μαθητές της χώρας, όπως υποστηρίζονται τα τελευταία χρόνια από το Behrakis Foundation της Βοστώνης, μέσω του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και του Ερευνητικού Εργαστηρίου George D. Behrakis της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Σε συνέχεια της πολυετής υποστήριξης του κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου όλων των δράσεων του SmokefreeGreece, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε για την ολοκλήρωση της μετάφρασης του μαθητικού τετραδίου “Μαθαίνω να μην Καπνίζω” στην αγγλική γλώσσα και ανέλαβε με ιδιαίτερη χαρά να τεθεί η εκτύπωση και η κυκλοφορία του υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

 

 

 

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.