Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσιάζουν την κυκλοφορία του ανανεωμένου γραμματοσήμου “Μαθαίνω να μην Καπνίζω”!

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσιάζουν την κυκλοφορία του ανανεωμένου γραμματοσήμου “Μαθαίνω να μην Καπνίζω”!

Το γραμματόσημο “Μαθαίνω να μην Καπνίζω”, μετά από περισσότερα από 9 χρόνια που σφραγίζει τις δράσεις της πρωτοβουλίας SMOKEFREEGREECE, εξελλίσεται, ανανεώνεται και ταξιδεύει με την αλληλογραφία σας!

Το 2009, με αφορμή το 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο “Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα”, σχεδιάστηκε το γραμματόσημο για να συνοδεύσει εικαστικά την εκδήλωση. Από τότε, το γραμματόσημο με την παιδική γραμματοσειρά και αισθητική, “σφραγίζει” όλες τις δράσεις της πρωτοβουλίας SMOKEFREEGREECE που αφορούν στην πρόληψη του καπνίσματος στη μαθητική κοινότητα και αντιπροσωπεύει το αισιόδοξο μήνυμα που θέλουμε να πάρουν, αλλά και να στείλουν οι μαθητές της χώρας.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, υποστηρίζουν τα τελευταία χρόνια την πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE, αναλαμβάνοντας την αποστολή των μαθητικών τετραδίων σε σχολεία της χώρας.

Η συνεργασία όμως δεν σταματάει εδώ… Με την πολύτιμη συμβολή τους, η εικόνα θα γίνει αληθινό γραμματόσημο! Η εικόνα του ανανεώθηκε, προσαρμόστηκε στις ανάγκες ενός πραγματικού γραμματοσήμου και στις 9 Απριλίου θα είναι διαθέσιμο προς αγορά σε όλο το δίκτυο πωλήσεων των ΕΛΤΑ.

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, ώρα 12:30, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα παρουσιάσουν τη νέα αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων “Παιδί και Γραμματόσημο” στην οποία θα περιλαμβάνονται δύο διαφορετικά γραμματόσημα της πρωτοβουλίας SMOKEFREEGREECE, αλλά και άλλο υλικό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλοτελιστών και όχι μόνον.

 

Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν ενεργά την προσπάθεια για έλεγχο και πρόληψη του καπνίσματος στην Ελλάδα και δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν την αξία του φιλοτελισμού αλλά και να στείλουν παντού το μήνυμα τους, για έναν “Κόσμο χωρίς κάπνισμα“!

Σας περιμένουμε στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας AGG (Ηπίτου 17Β) για να γνωρίσετε πρώτοι τα αναμνηστικά και συλλεκτικά προϊόντα της σειράς “Παιδί και Γραμματόσημο“, την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.