Ετήσια διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Ετήσια διαδικτυακά επιμορφωτικά σεμινάρια από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά το Ετήσιο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης 2020-2021.

Το πρόγραμμα καλύπτει όλα τα επίκαιρα ιατρικά θέματα από διακεκριμένους ομιλητές και αξιολογείται με 70 μόρια (CME Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, τα οποία υπολογίζονται βάσει του χρόνου παρακολούθησης εκάστου σύνεδρου.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται ημέρα Τετάρτη 13:00-15:00 και προβάλλεται σε απευθείας μετάδοση, μέσω live streaming.

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε εδώ το ετήσιο πρόγραμμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών 2020-2021

Ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, κ. Παναγιώτης Μπεχράκης, είναι μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών

 

Αντίστοιχο πρόγραμμα διοργανώνεται και από το Ιατρικό Διαβαλκανικό το οποίο αξιολογείται με 11 μόρια (CME Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, τα οποία υπολογίζονται βάσει του χρόνου παρακολούθησης εκάστου σύνεδρου.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται ημέρα Τετάρτη 13:00-14:00 και προβάλλεται σε απευθείας μετάδοση, μέσω live streaming.

Βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες

Βρείτε εδώ το ετήσιο πρόγραμμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού 2020-2021

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.