Δ΄Κύκλος Διαλέξεων με Θέματα Δημόσιας Υγείας_Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, ACG

Δ΄Κύκλος Διαλέξεων με Θέματα Δημόσιας Υγείας_Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, ACG
Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, βασικός υποστηρικτής των δράσεων SmokefreeGreece, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά την διοργάνωση ανοιχτών διαλέξεων σε θέματα Δημόσιας Υγείας που απευθύνονται και προς το ευρύ κοινό.

Κάθε μήνα, ειδικοί επιστήμονες και ακαδημαϊκοί παρουσιάζουν ένα θέμα που απασχολεί και αφορά σε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Τα τρέχοντα και αναδυόμενα θέματα που επιλέγονται σε κάθε κύκλο, παρουσιάζονται με απλό και κατανοητό τρόπο για να ευαισθητοποιήσουν όχι μόνο τους επαγγελματίες υγείας ως προς την αντιμετώπισή τους, αλλά και το γενικό κοινό ως προς την πρόληψή τους. Με τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση οι ομιλητές παρουσιάζουν τα διάφορα θέματα, είτε αφορούν σε νοσήματα είτε σε κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Στη συζήτηση που ακολουθεί, απαντούν σε προβληματισμούς που συχνά μας οδηγούν να αναζητούμε πρόχειρες λύσεις στο χαώδες περιβάλλον του διαδικτύου.

Η ενημέρωση από έμπειρους επιστήμονες με στοιχεία πολυετών μελετών, δίνει την ευκαιρία σε όλους να αναγνωρίζουν τις πιθανές απειλές για την υγεία τους, να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και να υιοθετούν έναν υγιή και ασφαλή τρόπο ζωής για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Οι διαλέξεις έχουν διάρκεια μίας ώρας, δεν έχουν κόστος συμμετοχής και δεν απαιτείται η προκράτηση θέσης. Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση, εγγραφή στη λίστα επαφών μας και αιτήματα για πιστοποιητικά παρακολούθησης, μπορείτε να απευθύνεστε στο iph@acg.edu.

Βρείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ.
Τόπος διεξαγωγής των διαλέξεων: Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, ACG (Ηπίτου 17Β, Πλάκα, 2ος όροφος)

 

 

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.