Αναστολή προληπτικών παρεμβάσεων SMOKEFREEGREECE σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τεγέα και Χανιά – Αναθεωρημένο (10/3/2020)

Αναστολή προληπτικών παρεμβάσεων SMOKEFREEGREECE σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τεγέα και Χανιά – Αναθεωρημένο (10/3/2020)

Με βάση τα τελευταία στοιχεία για την εξάπλωση του 2019-nCoV στη χώρα μας, αναστέλλονται προσωρινά οι προληπτικές παρεμβάσεις για το κάπνισμα που πραγματοποιούνται στη μαθητική κοινότητα, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Τεγέα και Χανιά, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας SMOKEFREEGREECE.

Τα σχολεία που έχουν προγραμματίσει παρεμβάσεις για την ακόλουθη εβδομάδα (9-13/3/2020) θα ενημερωθούν σύντομα και τηλεφωνικά.

Η ομάδα της πρωτοβουλίας SMOKEFREEGREECE έκρινε απαραίτητη την αναστολή των παρεμβάσεων για προληπτικούς λόγους και θα είναι σε επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς προκειμένου να γίνει προσπάθεια για πραγματοποίηση της παρέμβασης, εντός του τρέχοντος σχολικού έτους.

Για την επανέναρξη του προγράμματος θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

* Ανακοίνωση 10/3/2020: Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας & Θρησκευμάτων για αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των δημόσιων και εκπαιδευτικών δομών της Ελλάδος, η πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE επιμηκύνει την περίοδο αναστολής των προληπτικών παρεμβάσεων για το κάπνισμα μέχρι και την εβδομάδα 23-27/3/2020.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.