Ξεκίνησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Μαθαίνω να μην καπνίζω”

Ξεκίνησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Μαθαίνω να μην καπνίζω”

Άρχισε από χθες με επιτυχία το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Μαθαίνω να μην καπνίζω”, που διοργανώνεται στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικων Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος HEART II.
Η όλη εκδήλωση συμπεριλαμβάνεται στο σύνολο των μαθητικών δραστηριοτήτων της Πανελλήνιας Μαθητικής Εβδομάδας κατά του καπνίσματος, που άρχισε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και κορυφώνεται αύριο, με τη συγκέντρωση και πάνω από 1500 μαθητών-συνέδρων στα μεγάλα αμφιθέατρα του Υπουργείου Παιδείας και του ΙΙΒΕΑΑ.
Αθρόα ήταν επίσης η συμμετοχή των μαθητών στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής, μουσικής και video  με θέματα σχετικά με την πρόληψη του καπνίσματος στη μαθητική κοινότητα. Τα καλύτερα έργα θα βραβευθούν αύριο, αναρτώνται στο διαδίκτυο, smokefreegreece.gr, και παρουσιάζονται σήμερα στον τύπο με ειδική παράκληση για προβολή στα ΜΜΕ. Ιδιαίτερο είναι το μήνυμα “μπαμπά μην καπνίζεις” που πήρε το 1ο Βραβείο Ζωγραφικής στα Δημοτικά Σχολεία.
Στην αυριανή τελετή, που θα μεταδοθεί μέσω του e-school σε όλη την Ελλάδα, θα συμμετάσχει με ευγενική προσφορά και το δυναμικό μουσικό συγκρότημα ONIRAMA.
Στις εκδηλώσεις στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα παρευρεθεί και ο χορηγός του προγράμματος HEART, γνωστός Ελληνοαμερικανός  φιλάνθρωπος George D.Behrakis.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν!
Κατεβάστε το pdf του συνεδρίου

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Comments are closed.