Γεράσιμος Μπακέλας

SMOKEFREEGREECE-MPAKELAS

Γεράσιμος Μπακέλας
Τεχνολόγος

Διεύθυνση: Ηπίτου 17β, Αθήνα 105 57, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 00 30 210 647 0056

Ο Γεράσιμος είναι τελοιόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην Τ.Ε.Ι. Αθήνας). Είναι μέλος του Ερευνητικού  Εργαστηρίου George D. Behrakis από τον Μάιο του 2016, όπου και εκπόνησε την Πρακτική του Εργασία.

Από την τριετή καθημερινή απασχόλησή του στο Εργαστήριο έχει αποκτήσει γνώση και εμπειρία σχετικά με τις τεχνικές-τεχνολογικές απαιτήσεις του Εργαστηρίου. Ανέπτυξε την ικανότητα και τις απαραίτητες δεξιότητες για την πραγματοποίηση των δοκιμασιών ελέγχου της Αναπνευστικής Λειτουργίας, τόσο σε κλινικό όσο και σε  ερευνητικό επίπεδο με ενεργό συμμετοχή στην διενέργεια Ερευνητικών Πρωτοκόλλων. Στο πλαίσιο της εργασίας του στο Εργαστήριο, παρακολούθησε εκπαιδευτικό σεμινάριο χορήγησης πρώτων βοηθειών.

Επιπλέον, ο Γεράσιμος παρακολουθεί και υποστηρίζει οργανωτικά και λογιστικά  ζητήματα του Εργαστηρίου, καθώς και την εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας (ISO).

Έχει διετελέσει τραυματιοφορέας της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και της Football League. Στον ελεύθερο του χρόνο παίζει μπάσκετ, μαγειρεύει και χαλαρώνει με επιτραπέζια.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Η Πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE, η οποία δραστηριοποιείται από το 2009 στην πρόληψη του καπνίσματος με έμφαση στη σχολική κοινότητα, δεν φέρει ουδεμία σχέση με φορείς, ιδρύματα, άτομα, πρωτοβουλίες με παρεμφερές όνομα ή σκοπό. Δεν έχει καμία οικονομική, ιδεολογική, κοινωνική σχέση ή συνεργασία με βιομηχανία παραγωγής και εταιρείες διάθεσης, προώθησης καπνικών και σχετικών νεωτεριστικών προϊόντων.

Η Πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE χρηματοδοτείται από το Behrakis Foundation Boston MA και υποστηρίζεται από την ΜΚΟ Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και το εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
iph
lab-behrakis-logo
Μια δημιουργία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
SMOKE FREE GREECE Official Website | All Rights Reserved | Copyright 2017