Γιώργος Ματιάμπα

SMOKEFREEGREECE-MATIABA

Γιώργος Ματιάμπα
Τεχνολόγος

Διεύθυνση: Ηπίτου 17β, Αθήνα 105 57, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 00 30 210 647 0056

Ο Γιώργος είναι τελειόφοιτος φοιτητής της Σχολής Μηχανικών – Τμήμα Μηχανικών  Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με εργασίες όπως «Ο ποιοτικός έλεγχος ενδοσκοπίων», «Ο ρυθμιστής πίεσης με πεπιεσμένο αέρα» και «Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων (ΡΕΤ)», συγκεντρώνοντας σημαντικές γνώσεις σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και την ανάπτυξη λογισμικών προγραμμάτων (π.χ. Matlab, Automation Studio, Sante Dicom Viewer, Cisco Packet Tracer, MySQL, Proteus κ.λπ.). Στο παρελθόν έχει εργασθεί ως υπεύθυνος προωθητικών ενεργειών και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Ιατρείου Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο Γιώργος εργάζεται στο «George D. Behrakis Ερευνητικό Εργαστήριο» της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας από τον Δεκέμβριο του 2016, όταν ξεκίνησε την πρακτική του άσκηση. Παραμένοντας στο Εργαστήριο και μετά το πέρας της πρακτικής εξάσκησης, ο Γιώργος διαθέτει σήμερα τη γνώση και εμπειρία για  την αντιμετώπιση των τεχνικών απαιτήσεων του Εργαστηρίου.

Η συνεχής εργασία του στο χώρο, τον έχει εφοδιάσει επίσης με την εμπειρία και τις δεξιότητες  που είναι απαραίτητες για τη διενέργεια των δοκιμασιών λειτουργικού ελέγχου της αναπνοής, τόσο σε κλινικό, όσο και σε ερευνητικό επίπεδο, με συμμετοχή και στην εκπόνηση των ερευνητικών πρωτοκόλλων του Εργαστηρίου.

Λάτρης της μουσικής, ο Γιώργος σπουδάζει Εκκλησιαστική Βυζαντινή Μουσική και αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες  παίζοντας κιθάρα και συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Η Πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE, η οποία δραστηριοποιείται από το 2009 στην πρόληψη του καπνίσματος με έμφαση στη σχολική κοινότητα, δεν φέρει ουδεμία σχέση με φορείς, ιδρύματα, άτομα, πρωτοβουλίες με παρεμφερές όνομα ή σκοπό. Δεν έχει καμία οικονομική, ιδεολογική, κοινωνική σχέση ή συνεργασία με βιομηχανία παραγωγής και εταιρείες διάθεσης, προώθησης καπνικών και σχετικών νεωτεριστικών προϊόντων.

Η Πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE χρηματοδοτείται από το Behrakis Foundation Boston MA και υποστηρίζεται από την ΜΚΟ Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και το εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
iph
lab-behrakis-logo
Μια δημιουργία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
SMOKE FREE GREECE Official Website | All Rights Reserved | Copyright 2017