Πηνελόπη Σταμπουλή

PenelopeStambouli

Πηνελόπη Σταμπουλή
Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ηπίτου 17β, Αθήνα 105 57, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 00 30 210 3314755

Μετά την ολοκλήρωση των Προπτυχιακών Σπουδών της στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, η ενασχόληση της Πηνελόπης επικεντρώθηκε στον ιατρικό και φαρμακευτικό κλάδο. Με στόχο την εξειδίκευση του οικονομικού υπόβαθρου που απέκτησε με το πτυχίο της, παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “Διοίκηση Μονάδων Υγείας” της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και έκτοτε τα επαγγελματικά της βήματα έχουν ως κοινό γνώμονα την υγεία. Τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις συνεργασίες της με Εταιρείες Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, έχει ασχοληθεί με την διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, αλλά και τον σχεδιασμό και υλοποίηση επικοινωνιακών στρατηγικών πλάνων για λογαριασμό πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών και άλλων φορέων υγείας.

Από το 2017 είναι Communications Coordinator στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος και μέλος της Συντονιστικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Joint Action on Tobacco Control, μέσω της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Η Πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE, η οποία δραστηριοποιείται από το 2009 στην πρόληψη του καπνίσματος με έμφαση στη σχολική κοινότητα, δεν φέρει ουδεμία σχέση με φορείς, ιδρύματα, άτομα, πρωτοβουλίες με παρεμφερές όνομα ή σκοπό. Δεν έχει καμία οικονομική, ιδεολογική, κοινωνική σχέση ή συνεργασία με βιομηχανία παραγωγής και εταιρείες διάθεσης, προώθησης καπνικών και σχετικών νεωτεριστικών προϊόντων.

Η Πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE χρηματοδοτείται από το Behrakis Foundation Boston MA και υποστηρίζεται από την ΜΚΟ Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και το εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
iph
lab-behrakis-logo
Μια δημιουργία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
SMOKE FREE GREECE Official Website | All Rights Reserved | Copyright 2017