Κώστας Βασιλείου

Κωνσταντίνος Βασιλείου

Κώστας Βασιλείου
Εκπαιδευτικός

 

Ο Κώστας Βασιλείου είναι Έλληνας εκπαιδευτικός, δάσκαλος και σύμβουλος. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Eduact και συντονιστής της Αμερικανικής Γωνιάς στη Θεσσαλονίκη.

Είναι απόφοιτος του προγράμματος International Visitor Leadership Program (IVLP) του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών. Διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία Δημοτικής Εκπαίδευσης, στη διοίκηση σχολείων, στη συμβουλευτική και στη διαχείριση διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Έχει εργαστεί ως δΟ Κώστας Βασιλείου είναι Έλληνας εκπαιδευτικός, δάσκαλος και σύμβουλος.

Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Eduact και συντονιστής της Αμερικανικής Γωνιάς στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του προγράμματος International Visitor Leadership Program (IVLP) του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών. Διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία Δημοτικής Εκπαίδευσης, στη διοίκηση σχολείων, στη συμβουλευτική και στη διαχείριση διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Έχει εργαστεί ως δάσκαλος, διευθυντής σχολείου, εκπαιδευτής εκπαιδευτικών και σύμβουλος στα ακόλουθα ιδρύματα: το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, (ΙΙΒΕΑΑ), το Ίδρυμα Μπεχράκη, την Αντικαρκινική Εταιρεία, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. Επί του παρόντος, είναι ο υπεύθυνος προώθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης με ένα δίκτυο εταίρων από κορυφαία Ελληνικά και Αμερικανικά πανεπιστήμια, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, ιδρύματα και εταιρείες. Δάσκαλος, διευθυντής σχολείου, εκπαιδευτής εκπαιδευτικών και σύμβουλος στα ακόλουθα ιδρύματα: το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, (ΙΙΒΕΑΑ), το Ίδρυμα Μπεχράκη, την Αντικαρκινική Εταιρεία, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.

Επί του παρόντος, είναι ο υπεύθυνος προώθησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης με ένα δίκτυο εταίρων από κορυφαία Ελληνικά και Αμερικανικά πανεπιστήμια, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, ιδρύματα και εταιρείες.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Η Πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE, η οποία δραστηριοποιείται από το 2009 στην πρόληψη του καπνίσματος με έμφαση στη σχολική κοινότητα, δεν φέρει ουδεμία σχέση με φορείς, ιδρύματα, άτομα, πρωτοβουλίες με παρεμφερές όνομα ή σκοπό. Δεν έχει καμία οικονομική, ιδεολογική, κοινωνική σχέση ή συνεργασία με βιομηχανία παραγωγής και εταιρείες διάθεσης, προώθησης καπνικών και σχετικών νεωτεριστικών προϊόντων.

Η Πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από την  Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
eae-logo
Μια δημιουργία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
SMOKE FREE GREECE Official Website | All Rights Reserved | Copyright 2017