Τι είναι η πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE

Τίτλος: «Το ταξίδι των καπνιστών» | Αγγελική Χρυσικοπούλου | 5ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα | 3ο Βραβείο στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό.

Η πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE είναι μία σειρά συντονισμένων δράσεων που διοργανώνονται από το Ερευνητικό Εργαστήριο George D. Behrakis της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με στόχο τη μείωση του καπνίσματος στη χώρα μας.

Κύριος συντονιστής της πρωτοβουλίας SMOKEFREEGREECE είναι ο Καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης, επίσημος εκπρόσωπος (focal point) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) για το κάπνισμα στην Ελλάδα και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του European Network for Smoking and Tobacco Prevention (ENSP).

lab-behrakis-logo-bw

Ερευνητικό Εργαστήριο George D. Behrakis

Το Ερευνητικό Εργαστήριο George DBehrakis είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής εργαστήριο, δωρεά του “Behrakis Foundation Boston”, MA προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

[+]

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Η Πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE, η οποία δραστηριοποιείται από το 2009 στην πρόληψη του καπνίσματος με έμφαση στη σχολική κοινότητα, δεν φέρει ουδεμία σχέση με φορείς, ιδρύματα, άτομα, πρωτοβουλίες με παρεμφερές όνομα ή σκοπό. Δεν έχει καμία οικονομική, ιδεολογική, κοινωνική σχέση ή συνεργασία με βιομηχανία παραγωγής και εταιρείες διάθεσης, προώθησης καπνικών και σχετικών νεωτεριστικών προϊόντων.

Η Πρωτοβουλία SMOKEFREEGREECE χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από την ΜΚΟ Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
eae-logo
Created by
SMOKE FREE GREECE Official Website | All Rights Reserved | Copyright 2017