Τι είναι η πρωτοβουλία SmokeFreeGreece

Τίτλος: «Το ταξίδι των καπνιστών» | Αγγελική Χρυσικοπούλου | 5ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα | 3ο Βραβείο στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό.

Η πρωτοβουλία SmokefreeGreece είναι μία σειρά συντονισμένων δράσεων που διοργανώνονται από το Ερευνητικό Εργαστήριο George D. Behrakis της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος με στόχο τη μείωση του καπνίσματος στη χώρα μας.

Κύριος συντονιστής της πρωτοβουλίας SmokefreeGreece είναι ο Καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης, επίσημος εκπρόσωπος (focal point) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) για το κάπνισμα στην Ελλάδα και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του European Network for Smoking and Tobacco Prevention (ENSP).

lab-behrakis-logo-bw

Ερευνητικό Εργαστήριο George D. Behrakis

Το Ερευνητικό Εργαστήριο George DBehrakis είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής εργαστήριο, δωρεά του «Behrakis Foundation Boston», MA προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

[+]

iph-logo-bw

Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016, έχει ως σκοπό την ανάπτυξη επιστημονικώνερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, την υποστήριξη της πρωτοβουλίας SmokeFreeGreece καθώς και όλων των δραστηριοτήτων που υλοποιούνται από το Ερευνητικό Εργαστήριο George D. Behrakis  της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

[+]

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
iph
lab-behrakis-logo
Created by
SMOKE FREE GREECE Official Website | All Rights Reserved | Copyright 2017