Τι είναι το SMOKE FREE GREECE

Τίτλος: «Το ταξίδι των καπνιστών» | Αγγελική Χρυσικοπούλου | 5ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα | 3ο Βραβείο στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό.

Το Smoke Free Greece είναι μία σειρά συντονισμένων δράσεων που διοργανώνονται από το Ερευνητικό Εργαστήριο “George D. Behrakis” της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και το «Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας» του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος με στόχο τη μείωση του καπνίσματος στη χώρα μας.

Κύριος συντονιστής του Smoke Free Greece είναι ο Καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης, επίσημος εκπρόσωπος (focal point) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το κάπνισμα στην Ελλάδα και Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του European Network for Smoking and Tobacco Prevention (ENSP).

lab-behrakis-logo-bw

Ερευνητικό Εργαστήριο "George D. Behrakis"

Το Ερευνητικό Εργαστήριο «George DBehrakis» είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής εργαστήριο, δωρεά του «Behrakis Foundation Boston» MA προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

[+]

iph-logo-bw

"Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας" του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2016, έχει ως σκοπό την ανάπτυξη επιστημονικώνερευνητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, την υποστήριξη της εκστρατείας “SmokeFreeGreece” καθώς και όλων των δραστηριοτήτων που υλοποιούνται από το “George D. Behrakis Ερευνητικό  Εργαστήριο “ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

[+]

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ & ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
iph
lab-behrakis-logo
Created by
SMOKE FREE GREECE Official Website | All Rights Reserved | Copyright 2017